Veel bewerkmogelijkheden toegevoegd - november 2022

Nieuwe features

  • Het is nu mogelijk om in Basishub personeelsleden te bewerken. Bij gebruikers die geïmporteerd worden uit Basispoort of een HR-systeem zijn net als in de oude versie sommige velden niet te wijzigen. Wijzigingen aan deze velden doe je in het bronsysteem. Wanneer een gebruiker in MOO zelf is aangemaakt kan je wel alle velden hier wijzigen.
  • Het is nu mogelijk om in Basishub ICT-rechten aan een gebruiker toe te kennen, of weer af te nemen. Wanneer de ICT-rechten voor een gebruiker zijn overgenomen uit Basispoort kan je, net als in de oude versie de rechten in Basishub niet aanpassen.
  • Het is nu mogelijk om nieuwe gebruikers aan te maken in Basishub. Dit kan voor zowel leerling als personeels-accounts. 
  • De inval-accounts worden nu ook weergegeven in Basishub. Zo kan je makkelijk zien hoeveel inval-accounts er beschikbaar zijn. Het is nu nog niet mogelijk om een inval-account te activeren. Deze mogelijkheid zal later toegevoegd worden. 
  • Het is nu mogelijk om gebruikers te verwijderen. Je kan een gebruiker alleen verwijderen op de primaire locatie van het account. Als een gebruiker geïmporteerd is uit Basispoort of een HR-systeem zal het account in Basishub niet verwijderbaar zijn maar moet het account uit het bronsysteem verwijderd worden.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.