Koppelingen met applicaties van andere leveranciers

Basishub kan gegevens delen met producten van andere leveranciers delen. Hier moet je als ICT-coördinator eerst toestemming voor geven in het koppelingenscherm.

Je vind het koppelingenscherm onder Instellingen in Basishub.

Op deze pagina kun je een koppeling maken met applicaties van andere leveranciers. De koppeling maakt gebruik van de persoonsgegevens uit Basishub.

De koppeling kun je activeren door op de naam te klikken en toestemming te geven. De koppeling kun je ook weer zelf uitschakelen. Je bent zelf verantwoordelijk voor een verwerkersovereenkomst met de leveranciers van deze applicatie(s). Uiteraard is de koppeling ook afhankelijk van een geldige licentie bij de leverancier.

Onderstaand zijn de koppelingen die we nu aan kunnen bieden. Heutink-ICT is altijd bereid om met andere leveranciers een nieuwe (SSO) koppeling te maken. Laat je leverancier contact opnemen met ons of geef je wens door via de knop "suggesties".