Werken met bestanden

Leerlingen en leerkrachten kunnen hun bestanden benaderen via de MOO Suite. Dit kunnen persoonlijke bestanden zijn of bestanden die met het team of met de klas gedeeld zijn. Er kan gewerkt worden met bestanden in Microsoft 365 en/of Google for Education. 

We hebben in de nieuwe MOO Suite ervoor gekozen om de Bestandenhub niet terug te laten komen. In plaats daarvan werk je met de tegels van de opslaglocatie van je bestanden. Zo kan je als ICT-coƶrdinator zelf kiezen welke locaties je beschikbaar stelt door de juiste tegels toe te wijzen.

Wanneer er een koppeling is gemaakt tussen MOO Suite en Microsoft 365 zal je de tegels van de Microsoft apps in de schoolbiliotheek vinden. Is er een koppeling tussen MOO Suite en Google for Education dan vind je de Google-tegels in de schoolbibliotheek. 

Zorg ervoor dat de tegels voor de programma's die jullie op school gebruiken toegewezen zijn aan de leerkrachten, zie de handleiding voor het toewijzen van tegels. Je kan op dezelfde manier de juiste tegels ook toewijzen aan de leerlingen, maar dit kan ook door de groepsleerkrachten gedaan worden. 


Meer informatie:
Waar vind ik mijn persoonlijke bestanden?
Waar vinden mijn leerlingen hun bestanden?
Waar vind ik bestanden van mijn team?

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.