Groepen bewerken - maart 2023

✨ Nieuwe features

• In Basishub is nu het onderdeel groepen beschikbaar in het menu. Je kan groepen toevoegen, gebruikers in groepen plaatsen of ze er uit verwijderen, gearchiveerde groepen opruimen en meer. Je vindt hier alle helpartikelen over groepen in Basishub.
  • Je kan bij het wachtwoordbeleid nu ook een standaard-wachtwoord instellen voor VO leerjaren.

🚀 Verbeteringen

• Bij verwijderde gebruikers kan je nu alle gebruikers in één keer selecteren. Op deze manier is het mogelijk om alle verwijderde gebruikers in één keer permanent te verwijderen of te herstellen.