Een groep toegang geven tot de beta-omgeving

Als ICT-coördinator kan je kiezen of en wanneer je leerlingen ook laat werken in de beta-omgeving. Zo kan je de leerlingen vast laten wennen aan de nieuwe omgeving.

• Open Basishub.
  • Selecteer groepen in het menu.
  • Kies de groep die je toegang wil geven.
  • Klik op het schuifje voor Toegang tot de beta-omgeving
  • Klik op Opslaan.

Uiteraard kan je op elk moment de leerlingen weer in de oude omgeving laten werken. Zet hiervoor simpelweg het schuifje weer terug en sla dit op. Leerkrachten kunnen ook instellen of ze hun eigen groep(en) toegang geven tot de beta-omgeving. Zij doen dat in Startportaal onder groepen.