Mijn ICT-rechten zijn verdwenen in MOO. Wat is er aan de hand?

MOO importeert gebruikers uit Basispoort. Ook de ICT-rechten voor een gebruiker haalt MOO uit Basispoort. Wanneer je ICT-rechten in Basispoort worden afgenomen, zullen deze ook in MOO afgenomen worden.

Om dit op te lossen doorloop je onderstaande stappen:

1. Log in bij Basispoort met een account met beheerrechten.
  2. Klik vervolgens op Medewerkers.
  3. Zoek de gebruiker en klik op het bewerk icoon.
  4. Vink ICT-coördinator aan.
  5. De volgende dag zijn de rechten teruggezet.

Bij gebruikers die uit Basispoort geïmporteerd zijn is het niet mogelijk om in MOO de ICT-rechten aan te passen. Dit moet altijd in Basispoort gebeuren.