Feestelijke inlogpagina - februari 2024

✨ Nieuwe features

• Op de inlogpagina is een afbeelding geplaatst ter ere van het 25-jarig jubileum van Heutink ICT.
  • Op het importbronnenscherm is een afbeelding van Visma toegevoegd. Deze koppeling is nog in ontwikkeling, dat wordt ook weergegeven op de afbeelding.
  • Wanneer je in het importbronnenscherm op een niet gekoppelde bron klikt krijg je nu een pop-up die verwijst naar je accountmanager als je de bron wil laten koppelen.

✅ Opgeloste problemen

• Als je in de LAS of HR importers wijzigingen maakt in de gekoppelde organisaties, (organisatorische eenheden, departments, etc) bleek dat de gebruikers van de oude organisatie onterecht gekoppeld en gelocked bleven.

Dit is aangepast; als een organisatie wordt ontkoppeld, wordt bij de eerstvolgende synchronisatie:

• het lock voor de groepen en gebruikers verwijderd
    • worden de groepen die niet meer voorkomen in de nieuw gekoppelde organisatie verwijderd.
    • worden de gebruikers die niet meer voorkomen in de nieuw gekoppelde organisatie verplaatst naar verwijderde gebruikers.

🚀 Verbeteringen

• We kunnen nu automatisch SSO-certificaten vervangen voor Microsoft 365 en Google for Education. In het verleden werd dit handmatig gedaan per tenant.

Voor Basispoort en Kennisnet is de werkwijze gestroomlijnd. De vervanging van deze certificaten gebeurt centraal en kan nu met minder afstemming met Basispoort of Kennisnet uitgevoerd worden.