Zoekfunctie verbeterd - mei 2024

✅ Opgeloste problemen

• In het linkermenu van Startportaal was er een probleem met scrollen. Gebruikte je een scherm met een kleine resolutie of was er erg ingezoomd dan konden er menu-items wegvallen. Dit hebben we opgelost.
  • Wanneer je in je browser in meerdere tabbladen ingelogd was bij MOO suite en je meldde je af op 1 tabblad, bleef je ingelogd en aangemeld op de andere tabbladen. We hebben dit opgelost zodat je nu bij alle tabbladen wordt afgemeld.

🚀 Verbeteringen

• De achtergronden in Startportaal zijn vervangen voor WebP-bestanden. Hierdoor zijn de afbeeldingen kleiner in formaat in MB's maar blijft de kwaliteit van de afbeeldingen hetzelfde. Dit zorgt ervoor dat pagina's sneller kunnen inladen. Als gebruiker merk je hier verder niets van. Je behoudt dezelfde achtergrond die je hebt ingesteld en de plaatjes waar je uit kan kiezen zijn ook hetzelfde.
  • Indien een naam van een groep, gebruiker, software, of iets anders waar je naar kan zoeken in MOO Suite een speciaal (diakritisch) teken bevatte, maakte dit het zoeken lastiger. Stond bijvoorbeeld een gebruiker in MOO Suite als Zoë maar zocht je naar Zoe dan werd de gebruiker niet gevonden. We hebben het aangepast zodat je resultaten met zo'n diakritisch teken nu wel vindt ook al heb je de letter in de zoekbalk zonder het teken ingevuld. Dus als je nu zoekt naar Zoe vind je ook gebruikers die als Zoë in MOO Suite staan. Het werkt ook andersom. Als je zoekt naar Zoë vind je ook gebruikers die als Zoe in MOO Suite staan.