Het account van een bovenschool ICT-coördinator verwijderen

Het account van een bovenschools ICT-coördinator wordt in Basishub beschermt tegen bewerkingen. Deze accounts kunnen niet bewerkt worden door een ICT-coördinator. Mocht het account van een bovenschools ICT-coördinator verwijderd moeten worden zijn er een aantal dingen waar rekening mee gehouden dient te worden.

Het account van een bovenschools ICT-coördinator kan alleen bewerkt worden door een andere bovenschools ICT-coördinator. Verwijderen is niet mogelijk, daarvoor zal eerst de rol van bovenschools ICT-coördinator ingetrokken moeten worden. Hierna gelden op het account dezelfde regels als voor een ander account en kan deze wel verwijderd worden.

Een account van een bovenschools ICT-coördinator kan wel door een importbron verwijderd worden, het account zal dan net als andere accounts naar de verwijderde gebruikers worden verplaatst. Het is niet mogelijk om vanuit verwijderde gebruikers dit account permanent te verwijderen. De lock die bewerkingen op een bovenschools ICT-coördinator beschermt is nog steeds van kracht. Wil je dit account permanent verwijderen dan dien je eerst het account te herstellen. Je kan nu de rol van bovenschools ICT-coördinator intrekken. Vervolgens kan het account opnieuw verwijderd worden. Je kan nu vanuit verwijderde gebruikers het account wel permanent verwijderen.

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.