Presentiskoppeling - december 2023

✨ Nieuwe features

  • Basishub heeft de mogelijkheid tot een directe koppeling met Presentis. Presentis is specialist in digitale begeleiding van leerlingen in het praktijkonderwijs (pro) en het gespecialiseerd onderwijs (go). Zo worden leerlingen, groepen en leerkrachten automatisch geïmporteerd vanuit Presentis naar MOO Suite.

    Een bovenschools ICT-coördinator vindt in het menu van Basishub nu het gedeelte importbronnen. Hier kan je zien welke bronnen gekoppeld zijn en koppelingen inzien of wijzigingen maken. Voor het activeren van een koppeling kan je contact opnemen met je accountmanager. Kijk voor de uitgebreide handleiding op: Presentis

  • Om meerdere functie(groepen) voor medewerkers mogelijk te maken, is het noodzakelijk om in MOO beheer en Bovenschoolsbeheer (de oude MOO) het wijzigen van functies en het handmatig toevoegen van gebruikers te blokkeren. Deze mogelijkheden blijven wel beschikbaar in Basishub.

🚀  Verbeteringen

  • Er zijn grafische verbeteringen doorgevoerd die er voor zorgen dat het duidelijker is welke knoppen actief zijn en dus aan/uitgevinkt kunnen worden of inactief zijn en dus niet bewerkt kunnen worden.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.