Groep toevoegen

Groepen bewerken doe je als ICT-coördinator in Basishub. Zo kan je zelf personeelsgroepen en projectgroepen aanmaken en hier leden aan toevoegen. Je kan tegels toewijzen aan een groep. Alle leden van een groep krijgen zo in één keer toegang tot deze tegels.

• Klik rechtsonder op Nieuwe groep.
  • Selecteer het groepstype, uitleg over de verschillende groepstypes.
  • Geef de groep een naam.
  • Optioneel kan je een foto toevoegen.
  • Klik op Gebruikers toevoegen om leden aan de groep te koppelen.
  • Vink de personen aan die je aan de groep wil koppelen. Je kan bovenaan filteren op leden van een bepaalde groep of gebruik maken van het zoekvenster.
  • Heb je de leden geselecteerd? Klik dan op opslaan. Je kan altijd op een later moment leden toevoegen of verwijderen.