Bovenschools beheer - mei 2023

✨ Nieuwe features

• In Basishub heeft een bovenschools ICT-coördinator nu toegang tot heb tabblad Rollen en scholen beheren. Je vindt dit tabblad bij het gebruiker bewerken scherm. Hier kan je handmatig scholen toevoegen of verwijderen bij een account en het inlogdomein van een account wijzigen.

• Wanneer er voor een gebruiker per ongeluk twee accounts zijn aangemaakt, kan je deze in Basishub samenvoegen tot één account. Het is in Basishub mogelijk om twee accounts die dezelfde primaire locatie hebben samen te voegen. Dat kan in Bovenschools beheer in de oude MOO niet.

• Je kan accounts toevoegen aan de importuitzonderingenlijst. Accounts die op deze lijst staan kunnen niet door een importbron zoals LAS, Basispoort of HR-systeem verwijderd worden.